Kemal Aydoğan İlkokulu

Vizyon: Kemal Aydoğan´dan mezun olmak ileride söz sahibi olmak demektir. Bütün Niğde Halkı Kemal Aydoğan İlkokulu´nda bütün öğrencilere geleceklerine güvenle bakmayı bilen bireyler olarak yetişmeleri için her türlü fırsatın verildiğini bilmeli. İstiyoruz ki : Okulumuz herkesin mutlu, huzurlu ve koşarak geldiği bir okul olsun !

Misyon: Geleceğinizi belirlemek için Kemal Aydoğan İlkokulu personeli olarak etkisizliklere bu gün de bakmamız gerekir. Mesleğimizde severek inanarak çalışmalıyız. Geleceğinizi belirlemek için Kemal Aydoğan İlkokulu personeli olarak öğretmen, öğrenci ve aile işbirliği sağlayarak çalışırız. Çağdaşlaşmaya ayak uyduran, kendine güvenen, 21.yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilen, tartışmayı bilen, ülke menfaatlerini, kendi menfaatlerinden üstün tutan bireyler yetiştirmeliyiz. Sağlıklı bireyler için ailelerle işbirliği kuracağız. Öğrencilerin yeteneklerini keşfettiği, o doğrultuda yönlenerek geleceğini hazırlamaları için çalışmalıyız.

Başarılar:

Saatler: Başlama:8.50 Bitiş:14.30
Isınma: Doğalgazlı Kalorifer
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0388 2210070

WEB - https://kemalaydoganilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Aşağı Kayabaşı Mahallesi Bor Yolu Üzeri Atatürk Bulvarı No38 51200 NİĞDE

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Belediye Otobüsleri