Kültür Yolu Etkinliği

Biz Kemal Aydoğan İlkokulu Ailesi olarak ÖĞRETİME değer verdiğimiz kadar EĞİTİME de değer veriyoruz. ÖĞRETİM, çocuklara bilgiler aktarırken EĞİTİM çocukların kişilik gelişimini sağlar. Başka bir deyişle ÖĞRETİM İLİM ise EĞİTİM İRFANDIR. ÖĞRETİM çocuğu Alim yaparsa EĞİTİM çocuğu ARİF yapar.

Bu seneki sosyal etkinliklerimizin yoğunluğunu fark etmişsinizdir.
Kemal Aydoğan Ailesi olarak;
geleceğe emin adımlarla yürüyen,
geçmişine sahip çıkan,
başarıyı hedefleyen,
gücünün farkında olan,
engel tanımayan,
maddi ve manevi değerlerle donanımlı,
kültür ve sanatta öncü,
gelişime açık,
bilinçli bir nesil yetiştirme hedefiyle çalışıyoruz.

Bu sebeple Hayat Bilgisi Dersimizin " Yakın çevresinde yer alan tarihî, doğal ve turistik yerlerin özelliklerini tanıtır." Kazanımını dört duvar arasında işleseydik olmazdı. Geçen sene tamamladığımız ve okul dergimizde yayınladığımız NİĞDE KÜLTÜR YOLU çalışmasını hayata geçirmeye karar verdik. Bu nedenle bu kazanımı ilimizin tecrübeli Arkeologu Mustafa ERYAMAN ile Medeniyetlerin Yaşatıldığı Şehir olan Niğde Kültür Yolundaki tarihi yerleri gezdik, gördük ve tarihini öğrendik.

Bu organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimiz Gürhan BAĞIŞLADI, Yahya HAZAR, Ayşe OĞUZER ve Faruk ÇETİN'e ayrıca Rehberimiz Mustafa ERYAMAN Beye teşekkür ederiz.

14.04.2019 889