1 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ OKUL ÖNCESİ VE 1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN UYUM HAFTASI PROGRAMI BAŞLIYOR

30.08.2021 364

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerimizin  ''Uyum Haftası'' programı ile başlıyor. Öğrencilerimiz, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 09.00 ile 12.00 arasında uyum eğitimi ile yeni okulları ile tanışacaklardır.

Uyum haftasında öğrencilerimizin öğretmenini, arkadaşlarını tanıması ve okula adapte olmasına  yönelik çeşitli oyunlar ve etkinlikler yapılacaktır.Tüm okul öncesi ve 1.sınıf öğrencilerimizi okulumuza bekliyoruz.

Not: Öğrencilerimiz okula maske takarak gelecekler,  okul bahçesine öğretmenleri aracılığıyla alınarak sosyal mesafe kurallarına uygun olarak sınıflarına götürüleceklerdir. Salgın tedbirleri doğrultusunda; zorunlu haller ve okul idaresinin izni dışında velilerimizin okula girişlerine izin verilmeyecektir.